Імміграція до Манітоби
-
Ви більш далекоглядні) Але що є, то маємо, як кажуть. Чомусь розслабилася. Віза є, часу достатньо. Для подорожей дитина в паспорті підходить. Ніби все ок. Мій паспорт також як з Канадською візою так і з прекрасним терміном дії. Для номінації також, тому не дійшла до інформації про Федеральний етап. Поступово все читаю, по мірі проходження. І тут сюрприз. Якби ми були зовсім без паспортів , або кінчався би термін, то думала б, що це дійсно треба скоріше
-
Дякую дуже за рекомендацію🥰 Тобто, якщо в нас через рік плюс ворк перміти скінчаться, можна всеодно спробувати подати на подовження найближчим часом? Якщо повезе, то подовжать і там буде CUAET написано. А якщо не подовжать , то новий вже буде без позначки?
-
Що робити якщо в IOA, вказав що в мене 3 роки навчання після школи, а зараз детальніше перевірив і зрозумів що в мене тільки два роки. Є можливість це виправити ?
-
Зараз терміни розгляду одних тільки номінацій 6+ місяців, тягти з подачею небезпечно. Підтримую думку рухатись за планом і чим скоріше подаватись на паспорти. Також є опція податись на подовження WP до 31 березня, моїм друзям подовжили без всяких причин на 2 роки. Але це лотерея, бо підстав обʼєктивно нема
-
Але зате друга дитина народилася з канадським громадянством, він більш везучий 😄. От про те більше думали в минулому році та на початку цього. Не про документи)
-
Нам пощастило потрапити на виїзний прийом консула у Вінніпезі. Але вже давно його не було і нібито не планується найближчим часом. Тому люди ловлять апойнтменти або в Торонто, або в Едмонтоні. І судячи з коментарів, які час від часу люди пишуть тут, то це зовсім не легко.
-
Дякую 🥰 І Вам також в міграційних процесах
-
Так, ось тому переживаю, що ж робити. Пробую, поки нема також запису. Не те що приїзду консула, а й там, в інших місцях. Будемо ловити. Сподіваюсь, паспорт не стане перепоною для отримання PR.
-
t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Дякую! Дуже цікава ідея, починаючи, як подовжити, а вдруг
-
привіт, чи приймають у Манітоба нотаріально засвідчені документи з інших країн? (Азербайджан) чи обов'язково перекласти і запевнити треба тільки в Манітоба? Водійські права поміняв нещодавно, отримав довідку про наявність прав водія більше 10 років. Чи не знаю чи можу перекласти та підтвердити в Азербайджані