Імміграція до Манітоби
-
Я дзонвв в IRCC. Вы можете податися на федеральний єтап з вклееним фото дити в ваш паспорт. І паралельно податися на новий паспорт дитині. Приложить також письмо з описом ситуаціі. Вони пливуть розглядати вашу справу, но не дадуть вас піар доки у вас не буде закордонних паспортів на усіх членів родини.
-
Доброго ранку! Які чудові новини. От дякую за це! Це ідеально. Я думаю, що часу тоді точно вистачить. Відправила поки заявку, щоб повідомили, коли з'явиться апоінмент на паспорт. Звісно, що треба квапитися. Але коли часу більше, то спокійніше.
-
Дякую
-
Доброго дня, Підкажіть,будь ласка, де тепер подавати на візу,якщо ми продовжили чоловіку дозвіл на працю.Є новий ворк перміт на три роки,але не можемо зрозуміти як тепер подати на візу.Дайте посилання,хто знає.Дякуємо!🌹
-
Ви за межами Канади знаходитесь?
-
If you are interested msg .me
-
7 am to 9 am
-
Working at stores Morning shifts
-
Hi all, I am looking for a reliable cleaner
-
Доброго ранку! Збираємось подавати на новий візітор рекорд дитині. Передивились відео в закріпленних повідомленнях та інші відео на youtube. Десь кажуть робимо кабінет на GCkey від імені дитини, а в інших відео, що GCkey на себе, відповідаємо на питання про себе, а потім одне з запитань наприкінці, "Чи ви робите аплікацію від імені іншого члена родини" відповідаємо "так". Хто як робив?
-
Check your inbox
-
Hi How are you I’m interesting in your vacancy about cleaner. Could you possibly explain the details and address by chance? Thank you:)