Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо канада продовжила програму на більш період, чі так и залишилися до кінця травня треба заїхати якщо хочеш скористатися допомогою по cuaet..??
-
Знову подаватись на новий WP на жаль
-
Доброго дня! Зняв обмеження з воркперміту, отримав новий, перевірив його, а там не мій номер паспорту вписаний, хто знаю що тепер робити?
-
Так а термін виїзду? Залишається так само до травня?
-
Так, те саме. Якщо буде можливість - вкажіть в деталях чому переподаєтесь. Я мала з цим справу навесні, не дуже памʼятаю як саме пояснювала. Але все ок 👍🏻
-
Отже інші країни вже величали срок надходження ще на один рік
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть , будь ласка, на якому етапі потрібні докази з минулих робіт (до Канади)? Вже коли на номінацію подаємо? Або просто указати, а по Канаді джоб оффер прикріпити. Або вони самі роблять запроси в Україну?
-
Дякую! Наступне тоді питання назріває) документ можна завчасно підготувати? Чи там термін придатності як з довідкою про несудимість? Друге питання, чи є тут десь приклади. Це якийсь лист відправити мають на укр мові, а його перекладати на англійську? Чи є якась форма. Не бачу, шукаю, та не бачу
-
Доброго дня! А брат Ваш вже на PR етапі? Бо бачу, що продовження ніби тоді можна. Чи просто ось так, подав заявку та продовжили. Дякую!
-
Була недавно схожа ситуація. У новому ворк перміті без обмежень прізвище написали із помилкою. Переробляли за цією схемою. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5218-request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html
-
Дякую Вам
-
Дуже дякую! То листаю, листаю. Сама не знайшла
-
Дякую!