Імміграція до Манітоби
-
Скажуть, будь ласка. По досвіду. Якщо йти з досвідом роботи у вибірку- то 811 баллів Без досвіду, лише з канадським -801 балл Але щоб ці 10 баллів дістати , невідомо, чи взагалі вийде, або якими зусиллями. Дуже специфічні перепони. 1) з 801 нормальний бал? Часто з ним проходять? Це без родичів, з тестом, без освіти саме в Манітобі 2) якщо так нормально, то коли на федеральний етап подамо останні 10 років роботи, чи офіцер сам в Україну тоді запит може зробити для перевірки, чи може просити листів від роботодавців?
-
Просто слоти даються кожний день, але їх швиденько розбирають
-
Звичайно Зараз «рєшали» відпали - тому все реально
-
Осьо так воно виглядає, якщо хтось ще не бачив
-
Я цього робити не можу
-
а не підскажете у якій годині зараз місяці виставляють вільні?
-
А якщо дитині записалася в чергу. Чекатиму, як напишуть колись вільні дати. Зрозуміли, що ще й дорослому треба, якщо так все це довго. А система пише, що вже записалась. Тоді на другу людину через інший телефон? Але ж тоді прийде врізнобій дати. Які шанси 2 людям із сім'ї попасти в один день? Це ж летіти треба. Нереально для нас двічі. Хто стикався?
-
Дякую. Про Європу навіть не думали) не знала про такий варіант . Але думаю, що неможливо буде для нас. Треба спро лист написати, що треба собі , і дитині, що в очікуванні
-
Бо це ж у Ваших інтересах оформити всі необхідні документи завчасно 🙄
-
Тут вже, як то кажуть, як бажаєте. Варіантів є декілька. Можете намагатися написати листа с поясненням, що Ви у листі очікування для оформлення документа для дитини, проте і Вам потрібно… Можете двічі записатись… Можете полетіти до Європи і оформити одночасно в один день і собі, і дитині документи, а також написати заяву, аби вже готові паспорти відправили до Канади.
-
дякую дуже , треба спробувати Поправте мене, будь ласка Тоді на федеральний лише етаптреба вказати, що ця робота була, але вже не треба документів, бо бали за неї не брали Ця робота Тоді показує лише офіцеру, що людина не просто ніде не працювала
-
Це не «Документ» відправляє, а ДМС 😌 Дивлячись, на якому етапі була написана заява
-
Дякую дуже за рекомендацію