Доброго дня всім)
Ми сімʼя лікарів, плануємо сім’єю їхати до Канади а саме Манітоби адже там спрощені умови щодо продовження медичної карʼєри
Нажаль у нас немає друзів і знайомих в Манітобі
будемо вдячні за будь-яку допомогу🤗
Знаю що люди зазвичай додають наступне.
Військовий квиток, де вказано що ви не служили і чому або тимчасове посвідчення де вказано, чтому ви не придатні.
Просто я не служив в армії, а вони просять пояснити чому і додати документ, пишуть, що до 27 років в Україні обовʼязково служба, що їм потрібно показати?
Чомусь гадається, що зараз укр влада буде активно працювати із Канадою та іншими державами для унеможливлення отримання ПР. Це фантазії, але я вже неодноразово чув такі думки.
У знайомого попросили лист про звільнення від служби з воєнкомату або з державної установи за підписом службової особи, він прилетів після 24.02.2022 як волонтер і вже не повернувся до України. От зараз вже на федеральному етапі, без поняття, що робити.
Заповняють форму, і вписують "none". І додають пояснювальний лист, де розписуть детальніше, щоб офіцеру було легше зрозуміни про що йдеться у наданих вами документах.
Багато хто виїхав ще до початку війни, тут більшість до війни в Європі жила, то чим їм та довідка допоможе? Це більш всетаки схоже, що наші палки в колеса вставляють…
Я думаю, що наша влада буде робити спроби повернення свого населення під різними причинами, але як мінімум Канада, буде видавати ПР українців, які сюди приїхали на загальних умовах, як для всіх інших.