Імміграція до Манітоби
-
Вітаю, підкажіть де можна купити снюс? “Velo” або інші марки
-
Доброго дня, подаємо аплікацію з чоловіком, самий перший етам. І таке питання в нас дитина родилася вже тут. Її треба вказувати в питані «з ким ви приїхали?» вона вказується там як залежна особа чи ні?
-
Про військомат: В мене досі на руках приписне свідотство, де вказано що непридатний, а потім мене й не викликали у воєнкомат. Дивно що робити якщо не був у армії та мене не викликали? Воєнного квитка теж немає звісно.
-
Для закордонного не треба ніяке приписне чи військовий квиток
-
Цікаво, що каже КУК на це? Чи є позиція, чи плануються дії?
-
Моя думка: вирішувати проблеми за мірою їх надходження і не приміряти чужі кейси на себе. Можуть спитати, можуть не спитати, це на кавовій гущі. Все ж таки кожен випадок розглядають індивідуально і невідомо що цікавить офіцерів.
-
Я і не кажу, що "треба" для подачі, цей документ вже буде відсканований і його можна побачити при перевірці заяви-анкети
-
Маю питання,якщо в доньки в липні закінчується паспорт,для пр підходить продовжений?чи треба лише міняти?бо це зараз дуже складно,онлайн черги не зрозуміло скільки чекати на запис (
-
Як і де його можна побачити, можна будь-ласка детальніше?
-
Доброго дня ,маю питання : якщо звільнили з роботи (продаж бізнесу ) на федеральному етапі , тільки засабмітила заявку ,які мої дії?..
-
Ну в мене трое дітей, та непридатність з першої комісії. Помʼятаю як матір мою просили гроші принести щоб зробити придатними, бо було престижно служити у армії, а грошей не було.
-
Спробуйте надати приписне я кому вказано що непридатний.
-
Коли подаєш заяву-анкету, перед скануванням відбитків. Один з паспортів в мене зроблений був в консульстві без пред'явлення ідентифікаційного коду, тому не підтягувався в дії. Я попросив внести зміни і вписати мій ідентифікаційний. Там 2 екрани і можна бачити все, що людина робить. Вона зайшла в базу, вписала мій код і там ще було пару сторінок інфо, на одній з них я побачив своє відскановане приписне, я спєцом для нього зробив фото, коли мені було 16, ні з чим не переплутаю
-
Доброго дня , чи можна подати на федеральний етап медогляд, який проходили трохи більше року тому , коли приїхали по cuaet? Дякую 🙌🏻
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи обов'язково надавати документи про повну середню освіту для дорослого депендента, чи то тільки для головного апліканта є обов'язково? Бо в наявності є тільки свідоцтво про 9 класів. На федеральному етапі.
-
Доброго вечора, підкажіть виписки з рахунків на подачу на провініційний етап підходять завантажені з онлайн банкінгу, чи потрібно йти в банк робити??Дякую
-
Підходить онлайн у вигляді pdf
-
Що ви маєте на увазі подати медогляд? Офіцер сам вирішує чи потрібно знову робити чі ні. Наприклад, ми з подругою робили медогляд в один і той самий час. Мені зарахували медогляд, а їй прислали запит сдавати знову.
-
Дивно. Чоловік служив в ГУРі і це вказували в анкеті, візу видали через місяць без дозапросів.
-
Так, додавайте медогляд, навіть прострочений. Там вирішать чи потрібно новий проходити
22 Jan 2023, 05:40
107226/236993
10 minutes ago