Імміграція до Манітоби
-
Коли подаєш заяву-анкету, перед скануванням відбитків. Один з паспортів в мене зроблений був в консульстві без пред'явлення ідентифікаційного коду, тому не підтягувався в дії. Я попросив внести зміни і вписати мій ідентифікаційний. Там 2 екрани і можна бачити все, що людина робить. Вона зайшла в базу, вписала мій код і там ще було пару сторінок інфо, на одній з них я побачив своє відскановане приписне, я спєцом для нього зробив фото, коли мені було 16, ні з чим не переплутаю
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи обов'язково надавати документи про повну середню освіту для дорослого депендента, чи то тільки для головного апліканта є обов'язково? Бо в наявності є тільки свідоцтво про 9 класів. На федеральному етапі.
-
Підкажіть будь ласка. Мені запропонували іншу позицію в межах той самої компанії, але на 6 months term для допомоги, після того я маю повернутись на свою попередню позицію. Якщо я повідомлю MPNP чи буде проблемою те що це 6 місяців контракт? Тобто по суті я тимчасово буду не на безстроковому контракті, а на 6місячному терміні.
-
Не накручуйте себе, це питання зявилось в аплікації не вчора і не тільки для українців. Безліч людей може посилатись на свої пацифістичні погляди і ніхто не має права тут в Канаді за це відмовляти в ПМЖ. Нема злочину, нема покарання (довідка про несудимість). Який імміграційний інспектор візьме на себе відповідальність дати відмову на цій підставі ? Любий суд буде на стороні апліканта.
-
Я думаю, ви праві. За свого сина скажу. Йому 18, Україну лишили, коли йому було 17. Він навчався у коледжі, то ми забрпли документи звідти ще влітку 2022 (було дуже важко це зробити). Тепер куратор намагається зібрати інформацію, де дитина, і вимагає скан паспорта з печаткою держави, де він зараз. Серйозно?
-
Вимагає? Отакої! Це на яких таких підставах? Вона вам ніхто і точно не має права вимагати будь-які ваші дані, документи чи копії тощо
-
Подумайте, які кадри чекають на Україну