Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка. Мені запропонували іншу позицію в межах той самої компанії, але на 6 months term для допомоги, після того я маю повернутись на свою попередню позицію. Якщо я повідомлю MPNP чи буде проблемою те що це 6 місяців контракт? Тобто по суті я тимчасово буду не на безстроковому контракті, а на 6місячному терміні.
-
Не накручуйте себе, це питання зявилось в аплікації не вчора і не тільки для українців. Безліч людей може посилатись на свої пацифістичні погляди і ніхто не має права тут в Канаді за це відмовляти в ПМЖ. Нема злочину, нема покарання (довідка про несудимість). Який імміграційний інспектор візьме на себе відповідальність дати відмову на цій підставі ? Любий суд буде на стороні апліканта.
-
Я думаю, ви праві. За свого сина скажу. Йому 18, Україну лишили, коли йому було 17. Він навчався у коледжі, то ми забрпли документи звідти ще влітку 2022 (було дуже важко це зробити). Тепер куратор намагається зібрати інформацію, де дитина, і вимагає скан паспорта з печаткою держави, де він зараз. Серйозно?
-
Вимагає? Отакої! Це на яких таких підставах? Вона вам ніхто і точно не має права вимагати будь-які ваші дані, документи чи копії тощо
-
Подумайте, які кадри чекають на Україну
-
Вони йому ще й диплом збираються,видавати 🫣
-
Це жах. Просто в голові не вкладається
-
Вона написала дитині у месенджері. Що він все ще є студентом коледжу і її обовязок - надати ці відомості до воєнкомату. Питання: дитина не була на заняттях півтора року, не здавав жодного екзамену. Як він є студентом?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка,які потрібно документ для подачі на ПР, дякую, всім успіхів і здоров'я..
-
Так дивненько. Мене пам’ятаю відрахували за те що 2 екзамени не склала. Грошей не було занести. Потім довелося відновлюватися, втратила півроку. Але ніяк півтора року не чекали
-
Так спитаю тут песимістичне питання, статус првінційної заявки вже 5 місяців received, наразі вони пишуть що розгляд справи може бути і 12 місяців, але судячи з того як декому візи видавали то і два може бути. Що теоретично потрібно буде робити якщо розгляд провінційної заявки з місця не зрушить а робочій дозвіл виданий при перетині кордону буде завершуватись?