Імміграція до Манітоби
-
Подумайте, які кадри чекають на Україну
-
Вони йому ще й диплом збираються,видавати 🫣
-
Це жах. Просто в голові не вкладається
-
Вона написала дитині у месенджері. Що він все ще є студентом коледжу і її обовязок - надати ці відомості до воєнкомату. Питання: дитина не була на заняттях півтора року, не здавав жодного екзамену. Як він є студентом?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка,які потрібно документ для подачі на ПР, дякую, всім успіхів і здоров'я..
-
Так дивненько. Мене пам’ятаю відрахували за те що 2 екзамени не склала. Грошей не було занести. Потім довелося відновлюватися, втратила півроку. Але ніяк півтора року не чекали
-
Так спитаю тут песимістичне питання, статус првінційної заявки вже 5 місяців received, наразі вони пишуть що розгляд справи може бути і 12 місяців, але судячи з того як декому візи видавали то і два може бути. Що теоретично потрібно буде робити якщо розгляд провінційної заявки з місця не зрушить а робочій дозвіл виданий при перетині кордону буде завершуватись?
-
Вітаємо, Konstantin Kharkivskyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я не впевнений, але Як варіант, в Європі є ДП Документ. Можливо мабуть і без присутності дитини. Зробити там
-
Не думаю. Адвокат порібен, якщо буде відмова. Поки я не чув, щоб відсутність документів по службі була причиною відмови, але все може бути. IMM 5546 E : Details of military service - цього має бути достатньо для пояснення своєї служби чи того акту, що не служили.