Імміграція до Манітоби
-
І хто не служив — теж зараз отримують дозапит, не головні апліканти :(((
-
Мабуть
-
Вітаємо, Юрий! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір! Якщо зарплату вам нараховувала лікарня, можна вказати це як роботу, але по суті це не сильно впливає на вашу ситуацію: ви не клеймили бали за роботу, тож доказів не потрібно, і за навчання це також не дає додаткових балів, бо ваш диплом і так забезпечує найвищий бал в розділі освіти. У мене теж завершений рік інтернатури з двох і я завжди всюди вказувала інтернатуру як роботу, оскільки, по-перше, мені там платили зарплату, по-друге, оскільки інтернатура не завершена, немає сертифікату лікаря, що підтверджує навчання. Вказати саму інтернатуру треба, щоб офіцери бачили історію в цілому, чим ви займались цей рік між університетом і Канадою. Правда, момент з тим, що ви там досі числитесь, не зовсім зрозумілий, але якщо вам нараховується нульова ставка, моя субʼєктивна думка, малоймовірні якісь проблеми через це
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка Чи потрібно відправляти birth certificate на двох дорослих? Бо чую, десь потрібно, але чи дійсно це так І чи потрібно перекладати на англійську та завіряти? Дякую
-
Доброго дня! Чи можна звільнятися з фул-тайм роботи , після того як чекаєш PR? Тобто, номінація по SWM вже отримана, аплікація на отримання Pr заповнена і оплачена. Чи необхідно працювати на цій фул-тайм роботі, по якій вказував звʼязок з провінцією до того моменту, поки не отримаєш статус pr?
-
Good question actually, let me know too, thanks
-
Якщо фултайм робота є однією з умов для отримання звʼязку з провінцією, то якщо ви її втратите, то не будете виконувати вимоги щодо номінації. І вам IRCC дасть деякий час щоб поновити цю вимогу, тобто отримати таку саму або кращу вакансію допоки не завершиться процес розгляду вашого кейсу на ПР. Якщо ви не знайдете таку роботу у встановлений термін, то вам просто відмовлять у розгляді вашої заявки на федеральному етапі.
-
Тільки дітям
-
-
Друзі, а чи не 31 березня останній день отримання дозволів на роботу та соціальних виплат?
-
Якщо ми в’їдемо в Канаду до 31 березня, усі ці можливості залишаться зарезервованими, чи не так?
-
Я зрозумів, дякую