Імміграція до Манітоби
-
-
Друзі, а чи не 31 березня останній день отримання дозволів на роботу та соціальних виплат?
-
Якщо ми в’їдемо в Канаду до 31 березня, усі ці можливості залишаться зарезервованими, чи не так?
-
Я зрозумів, дякую
-
Навіть якщо немає ще подачі на федералку. Ви та ваші депендантс повинні знаходитися у Канаді у статусі тимчасових резидентів постійно. Як тільки ви втратили цей статус, ви ВЖЕ порушили умови як провінційної програми, так і імміграційного законодавства Канади
-
Навіть якщо ще немає федерального рівня?
-
Ось процедура для отримання work permit support letter для подачі на новий перміт, якщо ви ще не на федеральному етапі. Чи цей процес є applicable для тих, хто має OPEN work permit, я особисто не знаю. Потрібно уточнити в MPNP. У той же час ви можете податися на новий перміт до 31.03.2024. Багато хто отримує нові перміти на 2-3 роки. immigratemanitoba.com/immigrate/policies/wpsl/
-
Заняття обмеження та новий перміт то ж різні речі. Особисто я думаю, якщо у вас, наприклад, перміт завершується за 7-8 місяців, то потрібно обов'язково податися на новий до 31.03.24. Обов'язково напишіть мотиваційний лист до IRCC, чому вам потрібно новий перміт на 2-3 роки. Обов'язково вкажіть, що ви вже розпочали процес імміграції, додайте номер файлу, який ви отримали після подачі на номінацію.
-
Навіть якщо в мене вже зняте обмеження, тобто один раз я його вже новий отримувала. Дякую впм замроз‘яснення, це трохи заспокоює. Бо дійсно вони зараз якось тягнуть а час плине;)
-
В мене поки що до 2025 , червень. Але можливо до березня і спробую податись.