Імміграція до Манітоби
-
-
Ні, вони не є common law partners, якщо будуть розлучені. Це відразу буде тригером. Ну і буде misrepresentation. Пам'ятайте, що це тільки ваша відповідальність - слідувати вимогам імміграційних програм та законів Канади. Жоден консультант не несе відповідальності за свої поради. Нуль відповідальності. Я знаю випадки, коли консультанти перекручували інформацію про аплікантів, які потім отримували відмову і заборону на імміграцію на 10 років, однак, консультанти працюють досі без будь-яких наслідків.
-
Відправляла федералам свої зміни 6 грудня, сьогодні отримала відповідь, що мої документи направлені до офісу. 2 тижні. З відміткою Ukraine 2022. Може, комусь буде корисно
-
Як гадаєте, чи варто на нагадати про себе через web-form листом з поміткою Ukraine 2022, щоб пришвидшили розгляд заявок на візітор рекордс (2 місяці висить) та стаді перміт (оплачена, але все одно місяць висить)? Бо в дитини 24 лютого закінчиться дія наявного візітор рекорд, а про ПР я вже навіть і не мрію
-
Я не можу вам нічого радити. Мені конче потрібен був ворк перміт без обмежень, чекала 4 міс. Робіть, як почуваєте
-
Всім привіт, я вибачаюсь може таке питання не доречне тут, але може хтось володіє інформацією як податися на виплати по безробіттю (компанія дала документи і посадила сидіти вдома, сказали що можна отримувати 60% від ЗП)