Імміграція до Манітоби
-
Ні, вони не є common law partners, якщо будуть розлучені. Це відразу буде тригером. Ну і буде misrepresentation. Пам'ятайте, що це тільки ваша відповідальність - слідувати вимогам імміграційних програм та законів Канади. Жоден консультант не несе відповідальності за свої поради. Нуль відповідальності. Я знаю випадки, коли консультанти перекручували інформацію про аплікантів, які потім отримували відмову і заборону на імміграцію на 10 років, однак, консультанти працюють досі без будь-яких наслідків.
-
Відправляла федералам свої зміни 6 грудня, сьогодні отримала відповідь, що мої документи направлені до офісу. 2 тижні. З відміткою Ukraine 2022. Може, комусь буде корисно
-
Як гадаєте, чи варто на нагадати про себе через web-form листом з поміткою Ukraine 2022, щоб пришвидшили розгляд заявок на візітор рекордс (2 місяці висить) та стаді перміт (оплачена, але все одно місяць висить)? Бо в дитини 24 лютого закінчиться дія наявного візітор рекорд, а про ПР я вже навіть і не мрію
-
Я не можу вам нічого радити. Мені конче потрібен був ворк перміт без обмежень, чекала 4 міс. Робіть, як почуваєте
-
Всім привіт, я вибачаюсь може таке питання не доречне тут, але може хтось володіє інформацією як податися на виплати по безробіттю (компанія дала документи і посадила сидіти вдома, сказали що можна отримувати 60% від ЗП)
-
Компания повинна сама подать документы на твоё ім'я, але ця можливість даетбся тільки тим кто на констракшен,тобто на сезонній роботі. Твоя задача буде чекати на спеціальний код який прийде тобі поштою на 10й день, з моменту подачі твоїм шефом. Потім заходиш EI internet reporting ,заповнеш звіт Івсе,далі від тебе нічого не треба.
-
Справа в тому, що ті всі зауваження і недоречні особисті припущення з серії «у вас повинні бути ті документи; а що ви робили 10 років; а про що ви думали, коли їхали в Канаду; а як ви виїхали з окупованої території; а чому ви не виписались з військомату; а я ось я все зробила заздалегіть і проблем не маю, і т.д,», то все є деструктивна критика і порушення особистих кордонів. І це ніяк не допоможе людині у вирішенні проблеми, а навпаки може навіть де мотивує когось.
-
Виплата буде вти впродовж 24 тижнів
-
Непреривної
-
Якщо у неї хочаб 7м місяців роботи