Імміграція до Манітоби
-
Якщо у неї хочаб 7м місяців роботи
-
Вони цей час розцінять як відпустка
-
Якщо не знайдеш роботу впродовж 3 тижнів
-
Зрозумів, я питаю не для себе, а для подруги Передам цю інформацію їй
-
Звісно вплине
-
Я кщо не помиляюсь то 55 % від заробітної
-
Чекаеш на гроші
-
Дякую за відповідь всім🙌🏼
-
Ні, це не так. Все залежить від кількості відпрацьованих годин перед тим. Вони все самі розрахують і нададуть цифри.
-
Вам треба подаватися на Employement Insurance. Запросіть у роботодавця Record of Employement і йдіть у Canada Service. На іміграцію це не впливає, не переймайтеся
-
Можливо доречі, не буду спорити. У мене більше 1000 годин вийшло то дали 24 тижні не більше.
-
Але я знайшла вже роботу, і за ті кілька тижнів листопада я ще нічого не отримала
-
В мене було 1820 годин, тож 40 тижнів розрахували.
-
Вітаю! 🥳🥳
-
Вітаємо, Adrian! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua