Імміграція до Манітоби
-
Кабінет міністрів 5 грудня спростив процедуру оформлення паспортів, зокрема для тих, хто тимчасово перебуває за кордоном. Це зроблено в межах експериментального проєкту, повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Змінами передбачено запровадити процедуру приймання ДП "Документ" за кордоном документів та анкет-заяв від осіб, які вперше оформлюють паспорт громадянина України після досягнення 18-річного віку.
-
Я не можу зрозуміти. Канада надає допомогу, тим хто приїхав без досвіду і без англійської, а потім через три роки почне ускладнювати життя, тим хто вже з досвідом, англійською і не поїхав через два місяці з Канади? Де логіка? Я думаю, що це догадки і жахалки від українців, для українців.
-
Я тут живу 😁 відпишуся
-
Дякую тоді і ми спробуємо 👌
-
Скажіть будь ласка ви знову проходили мед комісію чи підійде та що коли ми всі приїхали?
-
Та ясно, ще може бути просто самовтіха з моєї сторони. Я просто вже майже рік живу. Працюю на будові. Багато українців зустрів. В більшості всі роблять свою роботу супер. І дивлюсь на підходи емігрантів з інших країн. І мені просто не віриться, що виставлять за двері, тих хто не встигне отримати ПР. Але посторюсь, то просто моя думка. Може в Канади інші плани.
-
Ще таке питання Якщо прийшов вже запит підтвердити адресу , та інше , тобто портал 1 чи як він там А адреса як раз тільки змінилася то чи треба попередньо заповнювати веб форму на зміну адреси, чи одразу відповісти на лист і вже не заповнювати веб форму ?