Імміграція до Манітоби
-
Візи потрібні якщо будете виїзжати з Канади, а перміти потрібні
-
А якщо продовжений паспорт у дитини? До 26 року
-
А вы відписалися їм що вийшли на роботу?
-
Мені дзвонили, я все розказала. Зараз чекаю на код, щоб засабмітити інші,2 тижні, і там вже вкажу, що я мала роботу на той час
-
-
У нас. Кажуть що впливає, але я не впевнений. У вас які процесси зараз?
-
Добрий вечір, шановне товариство. Потребую вашої допомоги, хочу переконатись чи правильний у мене хід думок. Отже, відпрацював на констракшин 10 місяців, зараз відправляють на lay-off і ставати на біржу у зв’язку з відсутністю роботи.( хоча, коли влаштовувався – запевняли що робота круглий рік фул тайм). Восьмого листопада подав заявку на EOI і вибрав шлях SWM ( в мене TIR 3 + немає тесту по англійській мові). LAA до цього часу не прийшов, мій бал 760. Скориставшись пошуком по чату зрозумів що потрібно все починати з початку. План такий: 1. Чекаю LAA, далі decline LAA. 2. Здаю екзамен з англійської. 3. Подаюсь наново EOI вже по SWO. Працювати буду у цього ж роботодавця, тільки робота почнеться аж з березня. Прокоментуйте будь-ласка мій кейс. Всім хорошого настрою.
-
7 грудня був aor та дозапит на квитанцію про сплату аплікації, а також на оплату біометрії Ну і лінк на портал прийшов теж 7 Все зробили, сплатили та надіслали Позавчора офіцер переглянув документи Потім вчора прийшов запит на біо Медікал зарахували наче, бачу по трекеру Сьогодні здали біометрію та прийшов лист з pre arrival А у вас як справи ?