Імміграція до Манітоби
-
Мені дзвонили, я все розказала. Зараз чекаю на код, щоб засабмітити інші,2 тижні, і там вже вкажу, що я мала роботу на той час
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, по програмі Ukraine Family Reunification як можна аплікейшен прилінкувати до GCKey порталу, щоб не пропустити запити чи оновлення статусів? яку програму там треба обирати, бо саме цієї в списку я не бачу. Дякую!
-
У нас. Кажуть що впливає, але я не впевнений. У вас які процесси зараз?
-
Ви і зараз можете податись за SWO
-
Добрий вечір, шановне товариство. Потребую вашої допомоги, хочу переконатись чи правильний у мене хід думок. Отже, відпрацював на констракшин 10 місяців, зараз відправляють на lay-off і ставати на біржу у зв’язку з відсутністю роботи.( хоча, коли влаштовувався – запевняли що робота круглий рік фул тайм). Восьмого листопада подав заявку на EOI і вибрав шлях SWM ( в мене TIR 3 + немає тесту по англійській мові). LAA до цього часу не прийшов, мій бал 760. Скориставшись пошуком по чату зрозумів що потрібно все починати з початку. План такий: 1. Чекаю LAA, далі decline LAA. 2. Здаю екзамен з англійської. 3. Подаюсь наново EOI вже по SWO. Працювати буду у цього ж роботодавця, тільки робота почнеться аж з березня. Прокоментуйте будь-ласка мій кейс. Всім хорошого настрою.
-
А які дати доступні на здачу біометріі ? Великі черги ?
-
Ахах) так так
-
Зрозуміло, вибачте. Слово портал дуже портальне 😁
-
Це не портал 1 А просто портал, де можна підʼєднати аплікацію , щоб відстежувати статус Портал 1 це наче вже інше
-
Вам запрошення на портал 1 прийшло ожночасно з AOR ?
-
7 грудня був aor та дозапит на квитанцію про сплату аплікації, а також на оплату біометрії Ну і лінк на портал прийшов теж 7 Все зробили, сплатили та надіслали Позавчора офіцер переглянув документи Потім вчора прийшов запит на біо Медікал зарахували наче, бачу по трекеру Сьогодні здали біометрію та прийшов лист з pre arrival А у вас як справи ?
-
Наперед ні Треба лист запрошення
-
А біометрію всім треба заново робити? Можна самим це наперед зробити?
-
Найближча була через 21 день Але я зловила Хтось дивом відмінив 1 слот на ранок Я вчора зловила на сьогодні і вже здала
-
Нема мови зданої.
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка хто вже збирає документи на пр і робив лікарем в Україні Чи рахується інтернатура(українська ) як робота , щоб підтвердити свій робочий стаж довідкою для пр чи це все-таки рахується як навчання ?
-
Порадьте будь ласка, який спосіб зараз найшвидший щоб відправити паспорт на вклейку візи в Україні?
-
Це в секьюріті акаунті?
-
Що таке трекер?
-
У вас трекер відкривається ? Медікал старий не писало , що completed ?
22 Jan 2023, 05:40
107586/236876
3 minutes ago