Імміграція до Манітоби
-
7 грудня був aor та дозапит на квитанцію про сплату аплікації, а також на оплату біометрії Ну і лінк на портал прийшов теж 7 Все зробили, сплатили та надіслали Позавчора офіцер переглянув документи Потім вчора прийшов запит на біо Медікал зарахували наче, бачу по трекеру Сьогодні здали біометрію та прийшов лист з pre arrival А у вас як справи ?
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка хто вже збирає документи на пр і робив лікарем в Україні Чи рахується інтернатура(українська ) як робота , щоб підтвердити свій робочий стаж довідкою для пр чи це все-таки рахується як навчання ?
-
Порадьте будь ласка, який спосіб зараз найшвидший щоб відправити паспорт на вклейку візи в Україні?
-
Це в секьюріті акаунті?
-
Що таке трекер?
-
30 листопада AOR+ запит на паспорт дитини+запит на сплату біо. 5 грудня Pre Ar. Letter і запрошення на Біо. 7 грудня здали Біо і прийшов запит на медікал.12 здали медікал.
-
Доброго вечора. Коли на номінацію подаєш Джоб оффер, він же повинен бути той який тобі дали ще на початку праці? Питаю, тому що зарплатня змінилася. Чи не заплутає це їх?
-
Дякую
-
Дякую пане Wes та Dmytro за ваші коментарі. Гроші є, набираю 69 кваліфікаційних балів коли здам тест з англійської хоча б на CLB 4. якби мав би тест з мови на руках то потрібно тільки змінити в заявці ЕОІ через Eligibility пункт Have you been working in Manitoba full-time for the same employer for the last six months? поставити No і тоді мене система направила по SWO. А в даному випадку мій план, який я озвучив вище, досить близький щоб здійснитись.