Імміграція до Манітоби
-
30 листопада AOR+ запит на паспорт дитини+запит на сплату біо. 5 грудня Pre Ar. Letter і запрошення на Біо. 7 грудня здали Біо і прийшов запит на медікал.12 здали медікал.
-
Доброго вечора. Коли на номінацію подаєш Джоб оффер, він же повинен бути той який тобі дали ще на початку праці? Питаю, тому що зарплатня змінилася. Чи не заплутає це їх?
-
Дякую
-
Дякую пане Wes та Dmytro за ваші коментарі. Гроші є, набираю 69 кваліфікаційних балів коли здам тест з англійської хоча б на CLB 4. якби мав би тест з мови на руках то потрібно тільки змінити в заявці ЕОІ через Eligibility пункт Have you been working in Manitoba full-time for the same employer for the last six months? поставити No і тоді мене система направила по SWO. А в даному випадку мій план, який я озвучив вище, досить близький щоб здійснитись.
-
www.linkedin.com/pulse/canada-give-undocumented-people-pathway-permanent-colin-r--q4moc?utm_source=share&utm_medium=member_ios&utm_campaign=share_via
-
Авжеж будуть, але це щодо питання про будови та гарних українських майстрів. Канада знайде шлях як залишити кваліфікованих робітників в яких є потреба.
-
Як завжди будуть нюанси та різні критерії. Це поки не діє. The newly proposed program would also span to those people who entered Canada legally but have stayed even after the expiration of their visas. Not all without valid documents will be allowed to apply for a PR, however. The plan for this policy change will be submitted to the cabinet in the spring, added the Globe and Mail to its report on this topic.
-
О, то вам круто пощастило. Бо я вчора зареєструвався на здачу біометрії аж на 11 січня. Раніше вільних слотів не було.
-
www.theglobeandmail.com/politics/article-canadas-immigration-minister-plans-broad-program-to-allow-immigrants/
-
Це стаття від імміграційного консультанта, який видає бажане за дійсне. Поки що це все вилами по воді писано. Плюс, як тільки буде зміна уряду після виборів, то це просто скасують. Якщо буде консервативний уряд у 2025, то про схожі програми можна забути. Уряд діє згідно закону. Є люди, які порушили імміграційний закон, - на депортацію.
-
Може, хтось підскаже, чи можна в Словаччині відправити паспорт на вклейку? Не знаходжу жодної інформації на сайті про Словаччину
-
Федепальний етап. 12 грудня здавали медогляд. А в трекері поки не відображається. Це норм?