Імміграція до Манітоби
-
Я ж не просила поради щодо цього. Один раз увічливо перепитала. Питання було інше, тобто порада потрібна була інакша, про оцінки; чи треба переводити в канадську систему. Чии просто переклад. Значить, в мене є можливість їхати. І вже майже все готово. Кидати свій труд, щоб людина заново переклала, те, що я вже зробила. Нащо? Лише пару нюансів. Лишилося уточнити. Тим більше в чаті багато хто писав, що робили так. В кожного свій шлях, як краще саме йому.
-
Не так. Більшість перекладає свої документи в українських перекладачів. Контакти кількох є тут в чаті. Але ви можете і самі перекласти, та завірити в Імміграційному центрі.
-
Дуже дякую! Ось, що треба було. ☺️
-
Оцінки не треба переводити. Ставите ту цифру чи букву, що там стоїть.
-
Доречі, так і з візами CUAET було. Хтось сам заявку робив, а хтось платив та йому робили. І справа часто не у грошах, а у відповідальності. Іноді хочеться все самому відчути, що все вірно. І те, і те однаково добре. Просто кожному краще саме якимось певним чином, враховуючи ряд особливостей, які притаманні саме йому. І не тільки в перекладі зараз кожен щось обирає. Хтось з міграційним консультантом йде на номінацію. Хтось без. Хтось з ним та перекладачем, а хтось без. Хтось повністю сам. Хтось до тесту з мови сам готувався. Хтось з репетитором. Хтось не готувався, а хтось не здавав. Особисті кордони в порадах не зайві. Навіть якщо ставите скобки) Нічого особистого. Просто всі є різними. Всім добра.
-
Привіт, в мене роботодавець змінив мій графік роботи на нічну зміну, тому я хочу звільнитися. Чи це адекватна причина для іміграційного офіцера?
-
Десь 5-6 місяців тому тут учасник чату описував схожий сценарій. Він/вона писали до MPNP, відповідь була така, що номінація видана під роботодавця, SWM, передбачає фултайм роботи. Якщо номінант хоче звільнятися і не працювати, то це може призвести до відкликання номінації. MPNP порадили найти нову роботу і погодити її з офіцером. Якогось так. Точних деталей не пам'ятаю, це бул 5-6 місяців тому, а може і більше.
-
В Консульстві не оформлюють ID-паспортів, бо це не в їх компетенції. Цим процесом займається ДМС. Тим паче, що треба підпис вже дитини…і дитина до того часу може пошкодити руки чи лице - і тоді не можливо буде здійснювати ідентифікацію особи таким чином… Повторюю. Ідентифікація особи, встановлення особи - це процес у іншому відрізку часу проводиться, аніж подача документів для формування заяви-анкети.
-
Добрий ранок! Підскажіть, будь ласка, чи можна подавати заявку на відкритий робочий перміт без обмежень, якщо на даний час людина не працевлаштована та перебуває вдома? Дякую.
-
Звичайно
-
Good morning, How we can confirm our work experience from Ukraine? We can get letter from employer? And plus also OK5 from diya will be fine?
-
Thanks What if some work experience doesn’t match when we fill visa application and now when we will fill federal application? Like during visa application i added 3 year work experience but in general i can prove only one as official through ok 5 . Also i am getting only 1 year points in PNP.