Імміграція до Манітоби
-
Thanks for answer But if we haven’t get any points of experience Because we cant prove it .. Does it still can create issue?
-
Does they match your PR application form to your visa application form? Thanks 🙏
-
Yes
-
Доброго ранку шановні. Таке питання, якщо я зараз знаходжусь у пулі на відбірку, якщо не помиляюсь LAA (чекаю на відбір по програмі SWM). Але наразі я хочу податися на новий дозвіл на роботу. Чи можно одночасно подаватися на новий дозвіл, та чикати на вибірку?
-
Дякую за відповідь!
-
Дякую за відповідь !
-
Дуже дякую! Корисна порада ❤️
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка хто вже збирає документи на пр і робив лікарем в Україні Чи рахується інтернатура(українська ) як робота , щоб підтвердити свій робочий стаж довідкою для пр чи це все-таки рахується як навчання ?
-
Мою заявку розглядає Sydney, Nova Scotia. Але, на мою думку, процес розглядую залежить виключно від деталей кожної справи та самого офіцера, а не від його місця роботи 🤷♀️ мені прислали дозапит на всі форми для мене і чоловіка — заново заповнити; на мілітарі рекордс для чоловіка; додатково ще раз дозапитували документи про мілітарі. Прийшли підтвердження, що документи отримані. Останній апдейт 19 грудня. Гадаю, цього року вже нічого не світить.