Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка хто вже збирає документи на пр і робив лікарем в Україні Чи рахується інтернатура(українська ) як робота , щоб підтвердити свій робочий стаж довідкою для пр чи це все-таки рахується як навчання ?
-
Мою заявку розглядає Sydney, Nova Scotia. Але, на мою думку, процес розглядую залежить виключно від деталей кожної справи та самого офіцера, а не від його місця роботи 🤷♀️ мені прислали дозапит на всі форми для мене і чоловіка — заново заповнити; на мілітарі рекордс для чоловіка; додатково ще раз дозапитували документи про мілітарі. Прийшли підтвердження, що документи отримані. Останній апдейт 19 грудня. Гадаю, цього року вже нічого не світить.
-
Привіт! Скажіть чи є сенс подаватися на ПР , якщо сума балів складає лише 620 ? Маємо мінуси за роботу в Онтаріо
-
Завжли є сенс. Ви ніколи не знаєте, які бали будуть при наступній вибірці
-
Всім привіт! Маю 2 питання : я зараз на федеральному етапі, загрузила фото і домашню адресу в порталі на pr confirmation 2 місяці тому. пару днів тому мені запропонували job offer на менеджментську позицію в компанії, я вчора підписала контракт, через тиждень переходжу на нову локацію вже в посаді менеджера. компанія та ж сама через яку йшла по mpnp. Кого мені треба сповіщати на даному етапі і чи треба взагалі сповіщати? І друге питання чи це нормально чекати 2 місяці після загрузки фото на порталі на етапі pr confirmation ? Всі мої знайомі чекали максимум 10-14 днів 🥲 Дякую ❤️
-
Так це нормально. Я чекав два з половиною. Нещодавно наткнувся в Google на чат в якому люди чекають близько 100 днів.
-
Вітаю, підскажіть будь ласка до котрої години працює нотаріус в імміграційному щоб завірити документи ? Та вони сможуть завірити документ мені якщо немає оригіналу на руках а тільки копія ? Атестат зі школи залишилися в Україні, в мене є тільки його скани