Імміграція до Манітоби
-
Мені син надсилав з укр пошти, рівно два тижня чекала
-
А паспорт тут виготовляли? Як довго процедура зайняла?
-
Вчора було питання про розлучення під час процесу імміграції. Ось що пишуть офіційно. Це повідомлення, яке приходить наприкінці процесу вже. Якщо у вас відбулись зміни у вашому сімейному статусі, то ви зобов"язані негайно повідомити про це. Changes to your situation: You must inform us immediately by replying to this email of any of these changes: You get married, divorced, enter a common-law union, or become separated from your spouse. In the event of the death of - the sponsor; - the principal applicant; or - any accompanying family member. You, or any of your family members, give birth to or adopt a child. You, or any of your family members, are charged or convicted of a criminal offence. You, or any of your family members, are no longer interested in becoming permanent residents of Canada. If you answer yes to any of the above, please provide details as further assessment may be required depending on your situation.
-
Привіт шукаю ким передати ліки в Вінніпег з України найближчим часом
-
Ми з вами отримували все майже одночасно. Сьогодні вже маємо Congratulations. Думаю, ви також отримаєте до Різдва.
-
Вітаю, читаючи чат трохи заплуталась, тому може ви мені ще раз допоможете зрозуміти. Я в суботу заповнила EOI. Тепер скажіть, будь ласка, скільки я можу чекати на запрошення щоб відправити документи?
-
В загалі по SWM, так як маю роботу. Але виконані всі інші умови для SWO
-
Я знаю, що не можу сидіти на двох стулках. Дякую за відповідь, сподіваюсь що балів вистачить.
-
Теж на це сподіваюсь, тому й гадаю скільки ж мені чекати на відповідь
-
В тому то й справа, що я не звільняюсь з місця роботи, а це єдина умова що не виконується по SWO