Імміграція до Манітоби
-
Вимоги щодо проходження Мед комісії в Україні на зараз. Ціна 9050 Для проходження медкомісії необхідно мати з собою: 1. Медичні форми з посольства (якщо документи в посольство вже подані, для візи QUAET форма не потрібна ) 2. Закордонний паспорт 3. Військовий квиток або приписне свідоцтво з військкомату або водійські права (ТІЛЬКИ чоловікам від 17 років). У випадку відсутності даного документу, просимо Вас звернутися у психо-неврологічний диспансер і взяти у лікаря довідку про те, що Ви не знаходитеся на обліку (ТІЛЬКИ чоловікам від 17 років).. 4. Якщо були серйозні захворювання або операції - виписка з історії хвороби або медична карта 5. Якщо Ви вже вакциновані від COVID-19, прохання взяти з собою роздрукований сертифікат про вакцинацію де буде інформації про всі дози щеплення. 6. На окремому аркуші паперу для реєстрації вказати: - телефон, e-mail; - адресу в Україні (англійською);
-
Моє запитання стосовно цієї статті Ukraine – CUAET: In-Canada applications for temporary resident visas, TR extensions and temporary resident permits www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html Тобто тут написанно, що Українці яки приїхали по КУАЕТ можуть продлити TR якщо подадуть заявку до березня 2024. Але не зовсім зрозуміло чи у данному випадку будуть продливати OPEN work permit?
-
Друзі, хто подовжував ворк перміт, скільки часу це займає? За скільки до завершення терміну треба подавати заявку?
-
Доброго ранку, цікава думка спільноти, мені прийшов запит на новий медогляд в термін 30 днів. Але замість цього я додав старий результат і посилання на поправку з сайту про те що той медогляд відповідає усім вимогам і все ще дійсний. Чи хтось так робив і приблизно скільки у вас зайняло часу що б його затвердили? (Чекаю трохи більше місяця)
-
Добрий день. Хочу привнести ясність раз і назавжди у питання military background check, т.щ. багато питань у всіх. Особливо якщо тут є офіцери, як Ви кажете, то можливо і вони можуть висловитися. Вчора пан Дмитро описав мету мілітарі перевірки, як то: - до якої військової інформації був доступ, - чи були скоєні військові злочини - та інш., що стосувалося служби Але не має умови для отримання ПР обов'язково відслужити. Умова надати правдиву інформацію. Та документи по наявності з перекладами. Відсутність документів може потягнути додаткови запити у відповідні структури та подовжити процес, але це не підстава для відмови (чи так?) Чи можете щось щє додати будь-ласка?
-
Підкажіть будь ласка, тільки головний аплікант має право на bridging work permit? Якщо це для мого чоловіка, то йому просто подовжувати? Щось я почитала canada.ca і геть заплуталась)