Імміграція до Манітоби
-
Від 3 до 5 днів, зазвичай приходить результат вже на 3 день
-
Дуже прошу порадити, які документи і коли саме треба надати до школи, щоб дитину не відсторонили від занять у школі через закінчення терміну дії попереднього Візітор рекорд. Я подала заявку за новий два місяці тому; оскільки руху не було, то у листопаді також подалася на Стаді перміт. 24 лютого спливає термін дії попереднього документа. То що і коли надати в школу, якщо на той момент обидві заявки будуть так само висіти, порадьте, будь ласка?
-
якщо посадити без підготовки Канадійця - то він може гірше Вас здати. Розумієте, що окрім базового англійського потрібно орієнтуватися у структурі тесту. Я здавав 3рази Ielts у 2016 році, та кожного разу оверолл був 6 та В2, проте одна з секцій була 5,5 😐 . Четверта спроба була рівно 6666 хоча було трохи не завалив самий легкий розділ спікінг через сильний головний біль
-
я здавав 2 рази celpip, і я впевенений що спікінг легше в ielts, бо не говориш в мікрофон з заданими інтервалами; і він досить інтенсивний в celpip, все швидко йде, треба переключатися на різні стилі розмови швидко, ну короче якшо комусь треба максимальні бали то важко! теж в ielts сам спікінг може бути в інший час, тобто reading-writing-listeting здали, потім відпочили і приїхали на спікінг...в celpip він йде зразу після всіх секцій