Імміграція до Манітоби
-
Не плутайте програми. Якщо ви йдете по окремій вибірці для українців, то вам достатньо 60 балів, і система вас відбере. Для цієї вибірки необхідно мати конекшн із провінцією, мова та proof of funds грошима на рахунку. Про це вже писали у попередніх постах. Якщо ви йдете по SWM, то так, там є конкуренція, і бал змінюється кожного разу. Я давав кілька прикладів, рахуйте свій кейс, щоб зрозуміти скільки ви набираєте балів. По цій програмі proof of funds може бути зараховано ваша джобофер від роботодавця
-
Моїй вже 5))
-
Будь ласка! Наймолодший клієнт, якого фотографували на паспорт мав лише 3 дні від народження!)
-
Дякую за відповідь
-
За законодавством - кожному громадянину потрібен свій окремий паспорт. З 2018 року вже не має доступної послуги для того, щоб вписати дитину у паспорт батьків. Але з огляду на ситуацію що склалася, то на час дії воєнного стану це дозволяється. Але буде дійсне тільки на час того ж воєнного стану (як і штамп подовження дії паспорту). Тому рекомендується оформити дитині окремий паспорт та не мати головної болі далі!)
-
Дружина ще в Україні, а маля тільки народилося. От шукаю шляхи найменшого спротиву. Паспорт дружини вже в Варшаві на вклейці
-
Я влітку вклеювала в Польщі. Не чула нічого про зміни. Напевно, ще можна. Шукайте на сайті консульства в країні, якій проживає дружина, офіційну інформацію
-
Тому що у Канаді навчання у школі 12 років. Якщо є сумніви про те, як клеймити бал и за освіту, я всім рекомендую оцінювати диплом. В той же час знайома робила оцінку диплома з технікума у 2020 (втупипвсля 9 класу), і їй оцінили саме як один рік post-secondary program.
-
А зараз на дитину треба окремий паспорт, чи можна як раніше дитину вклеїти в закордонний паспорт дружини?
-
Дитина вклеєна у мій паспорт, тому всі сторінки свого і свідоцтво з перекладом
-
Так, є. 22 вересня подала заявки, 17 жовтня отримала для дитини запит на паспорт. Я ще чекаю, хоча біометрію здала 24 вересня