Імміграція до Манітоби
-
Так і зробив. Об'єднав в пдф три файли
-
У нас на фірмі получается як почалась війна заплатили за 5 місяців вперед і ми були повинні відпрацювати ці гроші. Я не знаю як в Ок5 вони рознеслись, але я взнавав на фірмі вони сказали самі зробляк налогову декларацію. І ок5 запрашувати це не законно , це налогова декларація іншої країни. Були таки кейси в кого ОК5 запрашували?
-
В reference letter мені роботодавець розписав всю зарплатню помісячно . Ну останні місяці я так розумію розніс те що сразу за 5 місяців заплатив
-
Навіщо? А чого не налобоктомію зразу?)))
-
Це точно. Я пожаліла,що обрала CELPIP. Єдине,що мені найбільше сподобалося, то це слухання. Мені важко було зосередитися при читанні і написанні теж. З двох сторін дуже голосно клацали пальцями та браслетами по клавіатурі (звуки від прикрас,багато тоді з Індії було). А спікінг,то ще той часовий стрес та інші учасники з двох сторін,які тобі "під руку"говорять.
-
Ну яж теж не можу письмо від роботодавця редагувати... Мені що скинули то і засабмітив
-
Та я розумію... Будемо дивитись, ждемо вже 3ій місяць)
-
Ну будемо дивитись, я не розумію як тоді робити якщо фірма тобі дає одне а податки будут другі... Як це буде вияснятись я не розумію... Тому що референс яж не сам собі пишу
-
А її підробити не можна так?))
-
Не запрошували ок5, але я сама її переклала і додала. Бо це найнадійніший доказ досвіду роботи
-
Ну буду дивитись що буде. А там вже буду різати по міри надходження))
-
Мене лякає ваше запитання… а для чого? У мене і думки такої не було. Якщо там щось що ви не хочете показувати, то краще її не показувати ніж надавати підроблену
-
Ось допустим я не бухгалтер обичний працівник, запросив референс , мені його дали і написали , потім запрошують у мене ок5 а там оказуется мені заплатили зразу за 5 місяців і зразу подадти на цю зарплатню , но я працюю йіх 5 місяців