Імміграція до Манітоби
-
Не запрошували ок5, але я сама її переклала і додала. Бо це найнадійніший доказ досвіду роботи
-
Ну буду дивитись що буде. А там вже буду різати по міри надходження))
-
Мене лякає ваше запитання… а для чого? У мене і думки такої не було. Якщо там щось що ви не хочете показувати, то краще її не показувати ніж надавати підроблену
-
Ось допустим я не бухгалтер обичний працівник, запросив референс , мені його дали і написали , потім запрошують у мене ок5 а там оказуется мені заплатили зразу за 5 місяців і зразу подадти на цю зарплатню , но я працюю йіх 5 місяців
-
Та ні просто цікаво, як це буде якщо тобі фірма дае рефернс на одне а в подадтках буде друге. Я просто знаю як в нас подадтки показують фірми))
-
Доброго всім вечора Підскажіть відповідь будь ласка на одне питання) як можна розписатись в Українському посольстві в Канаді і чи можна подати онлайн або по почті заяву бо дуже далеко їхали щоб подати одну заяву.
-
Ну наприклад людина може писати, що вона працювала в організації , а фо факту вона була ФОП. Так в Україні дуже часто. Ну так ухиляються від сплати податків.
-
Заплатили допустимо 100т і зразу податки заплатили а звільнили через 5 місяців
-
Читайте вище, якщо заплатили наперед?
-
Важко уявити як це можливо якщо у вас є дата прийняття на роботу і дата звільнення
-
Та суть ще в тому що йду по СВО і в мене 74 бали))) мені ці бали зовсім не потрібні))
-
Запитання не в тому що щось підробити, запитання в тому що раьотодавець моде надати один референс в подадтки закріпити по іншому
-
Взагалі ніяк ((((
-
А я тут причому? Фірми всі намагаются урізати податки... Тому і виникло таке запитання
-
Через який час?
-
Якщо відпрацювали, значить це ваша зарплата за цей період. В чому проблема?
-
Роботодавець подає інформацію про ваше звільнення у податкову