Імміграція до Манітоби
-
Я скажу що це не так, якщо у тебе зарплатня була 20т а потім тебе заплатили 100т в один місяць, а потім у тебе 5 місяців нулі по налоговій це мене звільнили чи повисили в один місяць?))
-
Так, але є періоди коли з цього коду отримувалась зп, а коли ні. І скільки днів у кожному місяці перебували у трудових відносинах. Відповідно якщо кожен місяць вказано повні дні, а потім в якийсь 15, наприклад і потім нулі. То зрозуміло ж що це припинення трудових відносин з цим роботодавцем
-
Так. Кількість днів трудових або цивільно-правових відносин за кожен місяць за кожним кодом підприємства
-
Якщо навпроти коду кількість днів 0, то це рахується що у вас немає трудових відносин з цим підприємством у цей період
-
Добре дякую
-
Я б просила щоб вказали правдиву інформацію, бо якщо офіцер буде перевіряти, то буде перевіряти по податковій
-
Так моє головне питання як раз що в такому випадку робити. Яж з цього і починав
-
Мені взагалі однаково 😂 хоч подавайте так 😂 ви спитали, я відповіла. То ваша справа…
-
Мені сказали ты працював ось тобі референс. Про податки сказали не твоя справа.
-
Мені що дали то дали... Самому редагувати?
-
По факту інформація правдива та, що у податковій. Отож просіть щоб референс відповідав офіційній інформації
-
Я її вже маю))
-
В цьому і питання, що трудови відносини по налоговій могли провести одні , а зарплатню заплатити другу а по факти референс дати по факту звільнення
-
Коли пів року просив тебе референс правильний написати, потім ще просити переробити коли вже заявку на номінацію подав. Дуже супер все))
-
Та все норм, викрутимось))
-
А хто казав що буде легко?