Імміграція до Манітоби
-
Потрібно буде здавати ще раз, після оплати біометрії через деякий час прийде запит її здати.
-
Доброго дня! Хто робив закордонний паспорт в Європі? Допустимо, якщо вже живемо в Канаді. Виїхати, зробити паспорт та повернутись? Як то робити? Які у Вас були реальні терміни? Особливості та деталі. Дуже прошу допомогти порадою
-
Всем привет. Кто может подсказать? Подаемся на номинацию с женой через друзей. Жена по образованию юрист, работала юрисконсультом. Но вот только юрисконсульта нет по определению в канаде, не смог найти такой нок. Нашли только юриста (лоер) , но это больше похоже на адвоката, т.к. в определении сказано, что нужна лицензия и так далее. Так что по определению ближе paralegal, но переводится как помощник юриста, что вроде тоже не совсем похоже на юрисконсульта. Вот и не знаем, как правильно указать ее при подаче. Нагуглить смог, где люди задают такие же вопросы, но ответов нет.
-
К стати, по ноку 42200 это Паралегал и смежные профессии... и нам это лучше, так как требование к английскому 5, а жена сдала на 7-6. Но хочется быть уверенными, что нам данный нок подходит? Или же правильно выбрать нок 41101 ( Lawyers and Quebec notaries) ?
-
Всім привіт. Хто може підказати? Подаємось на номінацію з дружиною через друзів. Дружина за освітою юрист, працювала юрисконсультом. Але тільки юрисконсульта немає за визначенням у канаді, не зміг знайти такий нок. Знайшли лише юриста (лоєр), але це більше схоже адвоката, т.к. у визначенні сказано, що потрібна ліцензія тощо. Так що за визначенням ближче до paralegal, але перекладається як помічник юриста, що начебто теж не зовсім схоже на юрисконсульта. Ось і не знаємо, як правильно вказати її під час подачі. Нагуглити зміг, де люди ставлять такі ж питання, але відповіді немає.До речі, за ноком 42200 це Паралегал та суміжні професії... і нам це краще, бо вимога до англійської 5, а дружина здала на 7-6. Але хочеться бути впевненими, що нам цей нок підходить? Або ж правильно вибрати нок 41101 (Lawyers and Quebec notaries)?
-
В програмі, але точно не пам’ятаю
-
-
Це через сайт?
-
В нас також підтянулось. Але згодом прийшов запит на нову
-
Трохи вище я написала. Але деталі 41101 вимоги такі, вважаю ваша дружина не встигла ще тут скласти екзамен, отримати ліцензію та стати активним членом спілки: ◦ degree from a recognized law school, successful completion of the bar examination and completion of a period of articling are required. ◦ Licensing by the provincial or territorial law society is required. ◦ Be an active member of a law society in the province or territory of legal practice.
-
Спасибі. Буду пробувати.
-
Це вас попереджає що це ви на воркперміт подалися. Що він не дає права вїзджати/виїзджати з країни. Тобто якщо вам потрібен перміт, то все добре.
-
Добрий день. Напишіть, будь ласка, сайти де можна машини купити. Дякую
-
Велике дякую)
-
Подивіться crown , birchwood , Vickar , Jim Gauthier auto group Є група Автолюбителі Вінніпега у фейсбуці , там пишуть українці , які працюють у диллершипах. Autotrader ca - зручний додаток та сайт , це маркетплейс з автомобілями
-
Ось такий в мене виходить результат, а мені треба аорк перміт для сина.