Імміграція до Манітоби
-
В програмі, але точно не пам’ятаю
-
-
Це через сайт?
-
В нас також підтянулось. Але згодом прийшов запит на нову
-
Трохи вище я написала. Але деталі 41101 вимоги такі, вважаю ваша дружина не встигла ще тут скласти екзамен, отримати ліцензію та стати активним членом спілки: ◦ degree from a recognized law school, successful completion of the bar examination and completion of a period of articling are required. ◦ Licensing by the provincial or territorial law society is required. ◦ Be an active member of a law society in the province or territory of legal practice.
-
Спасибі. Буду пробувати.
-
Це вас попереджає що це ви на воркперміт подалися. Що він не дає права вїзджати/виїзджати з країни. Тобто якщо вам потрібен перміт, то все добре.
-
Добрий день. Напишіть, будь ласка, сайти де можна машини купити. Дякую
-
Велике дякую)
-
Подивіться crown , birchwood , Vickar , Jim Gauthier auto group Є група Автолюбителі Вінніпега у фейсбуці , там пишуть українці , які працюють у диллершипах. Autotrader ca - зручний додаток та сайт , це маркетплейс з автомобілями
-
Ось такий в мене виходить результат, а мені треба аорк перміт для сина.
-
Так, не так. Там є одне питання яке відповісти потрібно по інашкому. Я вже забула яке але передівіться відео. В мене було таке саме
-
І ще заповнити форму 5257 обов'язково. В відео пана Дмитра інша форма на ворк перміт. Я щось зробила не так?
-
Як писали в Українській Канаді «Навіть на сьогодні, ні США ні Об'єднане Королівство, ні низка найрозвинутіших країн ЄС не визнали росію "спонсором тероризму". Канада навряд чи буде це робити без погодження із США та Об'єднаним Королівством. На даний момент США визначають спонсорами тероризму Кубу, Північну Корею, Іран та Сирію. На сьогодні Канада, США, ЄС мають торгівельні відносини із росією або напряму або через різні афілійовані бізнеси.»
-
Виберіть що в дитини ворк перміт. Там вкінці де 4 питання одне з них відповідає за візу і за ворк перміт