Імміграція до Манітоби
-
Так, зараз Study, і про його дійсність немає питання. Що треба work відповіла, що зараз в Канаді відповіла.
-
Подивіться, будь ласка, що я не так зробила
-
Доброго дня! я вже зверталася за допомогою ,щоб підказали як продовжити візу…,в доньки дія паспорту закінчується в березні,ми зробили новий,подали на новий ворк перміт і вже отримали ворк перміт,і подалися на продовження візи,але прийшов такий лист що зараз вже треба платити за візу.. Хотіла спитати,чи так дійсно? Бо ми ж не відкриваємо нову візу,а продовжуємо її,бо дія паспорта в дитини була коротшою,ніж моя((( Можливо я щось не зрозуміла? дякую за пояснення.😊
-
In my shop u can buy: EU and UK Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 🇩🇪Germany: 🏦 ING Bank 🏦 Targobank 🏦 Post Bank 🏦 Sparkasse Bank 🏦 DKB Bank 🏦 Commerz Bank 🏦 Deutsche Bank 🏦 Unicredit Bank 🏦 N26 🏦 VolksBank WhatsApp +48694021440
-
тобто все правильно,я повинна заплатити за дитину?
-
дякую…
-
Доброго вечора. ПРи заповненні анкети на зняття обмежень з ворк перміту є питання про проходження мед огляду за останні 12 місяців. Я читав що якщо буде потрібно до прийде дозапит на те що би пройшов медогляд. Але якщо я вкажу що проходив, то це не правда, бо я проходив його рік та 2 місяці тому, як поступити?