Імміграція до Манітоби
-
В мене таке було
-
Ворк перміт на тій же сторінці здається треба також
-
І вам!
-
Здається так. Там у відео також було що багато роблять помилку тому що працювати тут можна тільки з ворк пермітом то його обовʼязково треба загрузити також
-
Так ще один варіант. В мене не було Джоб оферу то я туди підгружала також веріфікейшн леттер і спочатку вибрала там не джоб офер тип документу а other і не поопускало у вас вибран який тип документу?
-
Доброго дня. Хто вже заповнював документи на федеральний етап, можете написати чи лайкнути, в мене є питання(і не одне)! :)
-
Всім привіт, буду дуже вдячний за пораду, мені 23, англійська на рівні носія. Планую їхати до Вінніпегу під кінець лютого. Скажіть будь-ласка як зараз з готелем на 30 днів. Чи досі він існує? Як швидко можна буде знайти житло (для однієї людини, їду сам, в Вінніпезі нікого не маю). Та як зараз з роботою в цілому? Скільки часу можуть зайняти пошуки? Сам маю приблизно 5 тисяч usd. Чи цього достатньо? І в мене нема прав, важко буде без машини? Громадський транспорт існує? Буду дуже вдячний за поради 🙂 З Різдвом всіх
-
Вітаю) підкажіть будь ласка за дипломи на Федеральний етап Я робила переклад у Imigrant centre для провінційного етапу, але чи підійде це для Федерального етапу, або ж треба завіряти їх у WES ? Дякую