Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Якщо довідка про несудимість діє 6 місяців, але після цього періоду не виїзжав з Канади, то вона діє і далі?
-
По ідеї так
-
Ви маєте на увазі, що людина в Канаді, а їй в Україні судимість дистанційно впаяють?
-
Теж цікаво, але там ж є QR код, вони можуть судимість внести в любий момент
-
Цікаво
-
Так
-
Дмитро, підкажіть будь ласка. Якщо в нашій сімʼї донька народилася у Канаді та мешкає з нами, то як це вказувати у аплікації як родич у Манітобі? По суті вона громадянка Канади. А ще рідний брат теж у Манітобі з сімʼєю але без PR Це якось вказувати у аплікації? Може хто знає підкажіть, бо кейс нестандартний
-
Чи потрібно проводити евалюацію освіти? Чи достатньо просто перекласти документи?
-
SWM і це не для головного заявника
-
Доброго вечора. Який саме лист- підтвердження потрібен від роботодавця, якщо людина подається без здачі мовного тесту. Дякую!
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Так, брати. Вони все одно спитають
-
Доброго вечора спільнота. Таке запитання для Dmytro @western9 . Буду дуже вдячний за рекомендацію. Хочу податися на зняття обмежень, для того щоб продлили WP, по суті мене не турбують обмеження. Знайшов статтю, canada.ca в який сказано що CUAET visa holders who are already in Canada will have until March 31, 2024, to extend or adjust their temporary status through these measures, free of charge Extensions of TR status Ukrainian nationals and their family members in Canada under CUAET may apply, fee exempt until March 31, 2024, to extend their TR status for up to 3 years or until passport or biometric validity (whichever comes first). Питання, стосовно того чи це корректно указувати посиллання для офіцера на основі чого я хочу продлити мій WP, чи це недоречно та буде грубо з моєї сторони бо вони і так це знають і краще буде просто попросити продлити WP, бо боюсь не встигнути получити ПР?