Імміграція до Манітоби
-
If you only tried to you use search, that you would've known, that: 1. For PR everyone needs to have passports. Kids too. (This info was said here AGAIN not further than yesterday or day before). 2. That even with registration through Diya get an appointin Consulate is proven difficult (said here today).
-
Також на днях оновив саою
-
В останні тижні кілька людей відписували в чаті, що отримали AOR і почався рух по кейсу (запити на біометрію та медогляд). Всі писали, що подалися на федеральний етап на початку серпня. Отже, мінімум 4 місяці очікування.
-
А в консульстві не завіряли?
-
Можна(Мій досвід)
-
Ні. З дії взяв. Кажуть що і центрі Вінні є біг-борд, що переклад + афідевіт+нотаріус досить)
-
Закордонний паспорт можна анулювати. Не треба ніякого арешту.
-
Чи достатньо цей витяг просто перевести для ПР?
-
В мене знайомий надсилав його до консульства , але як я розумію достатньо перекладу, чи це не так?
-
а ще питання: довідка про несудимість має бути дійсна лише на момент подачі на федеральний рівень чи увесь процес розглядання? бо судячи по термінам зараз, федеральний етап може тривати більше 6 міс. Якщо український витяг можна зробити ще раз, то довідки з інших країн може бути накладно отримати ще раз, намагатимусь, звісно, отримати довідки ближче до подачі на федеральний вже
-
Канада не видасть - цікаве твердження. Бен Ходжес ( американський генерал), сказав, що українці шатаються по світу, що їх треба підготувати і повернути в Україну. То чому б ні? Ухиляння від військової служби не вважається переслідуванням. Чи я не правий?