Імміграція до Манітоби
-
Друзі, а можна не засмічувати чат своїми політичними чи расовими поглядами? Мета цього чату інша зовсім.
-
Так, вам прийде лист на електронну пошту, яку ви вказали в заявці.
-
В новому законопроекті: встановлення, що не підлягають призову на військову службу під час мобілізації протягом двох років з дня звільнення з військової служби військовозобов’язані, які проходили військову службу під час дії правового режиму воєнного стану та були звільненні зі служби у запас. Такі особи у зазначений період можуть бути призвані на військову службу за їх згодою.
-
Щоб заповнити візу в паспорт для дитини 14 років, мені потрібно створити аккаунт від імені дитини, чи від мене як матері?
-
Так
-
Скажіть, будь ласка. В кого була подібна ситуація?? Ворк перміт до березня 2025 Паспорт до жовтня 2025 Тобто є сенс подати до кінця березня заяву на подовження перміту? Чи його не зможуть подовжити довше паспорта? В кого подовжили більше ніж дія паспорта? Або хоч до самого його кінця? Чи у всіх, в кого закінчиться, за півроку раніше закінчиться ворк перміт? Не знаю, як виграти час з тим новим законом.. паспорт не мій, чоловіка, основний аплікант