Імміграція до Манітоби
-
Ловко вони це вигадали
-
серіал "Слово слуги. шашлик на майські"
-
А як це буде стосуватися дитячих документiв?
-
Я не пiдлягаю облiку, але не знаю , що ще буде
-
Коли батьки підлягають обліку, тг при подачі документів на дітей стають на облік. С невеликими виключеннями
-
10 сiчня, я так зрозумiла
-
Коли мають підписати закон?
-
Головне встигнути тепер подати всім заяви на продовження дитячих паспортів)
-
Але ж діти, народжені в Канаді, будуть мати громадянство тут А на українське їх можна і пізніше подати, після закінчення війни
-
Не треба панікувати,можливо не підпишуть закон
-
Та спочатку розгляд у ВР, доопрацювання, повторне читання, підписання. Ще дуже багато може чого змінитися, а тут вже всьо пропало😂
-
Думаю,це зовсім не весело..
-
Так, передусім, це законоПРОЄКТ — але ж у страха очі великі 😁
-
Але досить вже політики у цьому чаті, будь ласка
-
І суспільства також перш за все
-
Тобто якщо зараз закордонних викинуть з закону , через півроку знов почнуть або швидше
-
Влада дивиться на реакцію. Не українського суспільства звичайно,а топ західних країн. Подивимось ,що буде з того. Але все йде на дуже швидке прийняття того закону і швидкі наслідки.
-
Такі закони вони приймають зараз дуже швидко ! І саме в темі мобілізації коло дуже звужується , обмеження все більше і все швидше. Думаю, тут все і так це знають , бо мають там друзів, рідних
-
Просто так такі проекти не з'являється в інформаційному полі. Я впевнений,що до того були консультації с західними країнами. На вашу думку,чому українцям в ЄС не дають статус біженця,а лише temporary status protection? Хоча все для того є.
-
І де брати Car Loan Statement, якщо в мене автоматом знімає за авто з картки, і є документи які видали в лізинговій агенції? Чи краще автомобіль в лізингу убрати взагалі? 😩
22 Jan 2023, 05:40
108875/234085
12 minutes ago