Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Саме так. Всі дні поза межами Канади відраховуються від загального строку.
-
Я не Дмитро ) так, можна подаватися на громадянство після повних 3 років у статусі ПР.
-
Добрий ранок! Можливо хтось подавався по гуманітарній програмі або знає хто подавався. Хочу задати декілька запитань) З Різдвом Христовим!
-
Скільки часу повинен бути дійсний паспорт при подачі на ПР та громадянство?
-
Ви дуже обрадували Тоді лишиться лише зрозуміти Уявимо, отримали ПР на 5 років. Все класно, паспорт ще діє. Але паспорт закінчиться через декілька місяців. То можне бути в Канаді, бо є ПР, але не виїжджати, бо скоро буде протермінований закордонний. Так?
-
Але ж там написано - have lived in Canada for at least 3 out of the last 5 years (1,095 days) . Як я розумію написане, подаватись можна не раніше ніж 5 років з моменту приїзду до Канади ? Чи не так зрозумів
-
Дуже дякую! Перепрошую... хотіла по імені звернутися ☺️ Пане Wes, дякую
-
Обов'язково потрібно мати закордонний паспорт разом із ПР карткою.
-
Якщо наприклад отримую ПР за 2-3 місяці до закінчення дії закордонного паспорта, які мають бути кроки підприйняті?
-
Ні, можна подаватися як тільки набрати тих 1095 днів і подано три податкові декларації.
-
Прекрасно. Вже є світ в кінці тонелю))
-
Так, можна жити тут без українського закордонного паспорта. Для подачі громадянство додасте вашу ПР карту і водійські права. Для дітей - ПР карту, health card, birth certificate І вже потім зробите собі канадські паспорти
-
Чи ці три роки в Канаді рахуються з початку твого перебування тут легально чи обов'язково після отримання ПР картки?
-
Ну якщо ніде не плануєте виїжджати, то ніякі. Головне мати ще один документ із фото, наприклад, водійські права до ПР карти... І все. Дуже часто державні органи просять два government issued documents with photo.
-
і саме формулювання половина чи 50%?
-
Добрий день. Може хтось робив Visitor візу в Канаду після CUAET? Як все виглядає? Скільки грошей повин мати аплікант на рахунку? Які вимоги до того хто запрошує, чи може він виступати в якості спонсора, та що для цього потрібно?! Бо в інтернеті та на офіційних сайтах я не знайду ціеї інформації.
-
Так, ця інформація є на сайті ircc
-
це точно?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
108945/231260
33 minutes ago