Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно нічого редагувати коли вже відправили аплікацію,це тільки до отримання LAA
-
А як можна редагувати еой після того як засабмітили аплікацію уже на провінцію?
-
Я вказала краіну резиденства Украіна , а не Канада
-
Яка у вас помилка ?
-
Я не хочу стільки чекати. Я зе відповіді на EOI не отримувала. Я ще не отримала дозволу подавати заявку на PR
-
У мене питання, я подала на провінційний етап більше 3 місяців назад, я головний аплікант, заявка ще не розглядається. Чи можливо , щоб моя донька подалась окремо?(вона в моїй заявці наразі). Чи потрібно тільки чекати відмову по моїй заявці? І тільки потім вона зможе сама заповнити заявку ? Всім дякую за відповідь
-
Просто редагуйте на Канаду та натисніть сабміт ще раз
-
А якщо вже, подалися документи на федеральний етап, то вже нічого не можна додати, що деяку роботу вже не можливо довести?(
-
Так я ж відправив аплікацію ще 7 місяців назад, application is under the process now. Я не повинен від правляти нові данні, бо вже ворк експіріенс в Україні не дійсний. Але LLA я отримав у квітні і в травні відправив до MPNP аплікацію, та ще чекаю
-
Так, але коли отримав LAA і засабмітив вже всі документи та чекаю 7 місяців. Зараз аплікація under the process. Тож як я могу редагувати профайл, бо я вже це все засабмітив ще у травні
-
Ну так а для чого вже щось редагувати ? Редагувати досвід роботи на етапі еоі потрібно тому що це впливає на бали під час видачі ЛАА
-
Якщо щось буде потрібно ,вам зроблять запит надіслати це,а так не бачу сенсу вже щось змінювати вам
-
Так як я могу якісь документ, бо фактично в мене один документ expire доки я очікуючию на номінацію
-
Якщо хочете добавити якісь документи,ви завжди можете це зробити в особистому кабінеті
-
Вчора це детально обговорювали
-
Сьогодні спілкувався з людиною, яка налякана тим, що паспорта не дадуть їй нового в консульстві без військового квитка. Що це за новий тренд у людей пішов? Знову зрада?!
-
Всім доброго вечора.Таке питання, якщо є робота все офіційно і закінчується Work Permit але екзамен з англійської мови ще так і не зданий щоб податись на PR то як можна легально залишитись в Канаді ?
-
Якщо у вас є якась конкретна наводка на повідомлення скиньте будь ласка. Дякую.
-
Почитайте новини і вчорашні повідомлення.
-
Та я сюди заходжу раз в місяць.
22 Jan 2023, 05:40
109079/231838
3 minutes ago