Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Oleksii Bilous! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо працювати далі на того ж роботодавця, то система направить у пул SWM. Привіт 😊
-
По спецвибірці для українців (вона ж SWO) привʼязкою до роботи може виступити минулий досвід праці в Манітобі, який має бути не менший за 6 місяців. Досвід має бути безперервний та від 30 годин на тиждень.
-
Можна, але підеш по SWM)
-
Контракт повинен бути не безстроковий, а на рік. Можна пропрацювати 6 міс і піти, можна до закінчення дії контракту і піти. А я не врубаюся, чи можна продовжувати і далі там працювати? Продлити ще на рік?
-
Після завершення чого саме?
-
Привіт ) Блін. Так а після завершення можна пролонгувати контракт в цій самій компанії ? Я не врубаюся. Чи вже починати шукати нове місце? 🙈
-
Якщо контракт коростроковий, то підете по SWO. По ідеї після завершення контракту Ви ж заключаєте новий, чому би й ні.
-
Але навіщо щось вигадувати? Якщо і далі все одно там будеш працювати, чому SWM не підходить?
-
Так, фактично можна це зробити, але після подачі на номінацію по короткостроковому контакту.
-
По swo конкуренція менше, процес швидше, нема таких стрибків балів по вибірці і не привʼязан до роботодавця, а вільний (але я не впевнена 🫤 так люди кажуть 🤪) Я не знаю, як довго я хочу там працювати, але поки просто в мої плани не входило біткатися і шукати щось нове. Але і залежати довго від цієї компанії теж не планую. Тож треба вже зараз вирішувати, по якому шляху йти
-
Процес розгляду однаковий.
-
У нас така ситуація була- кинули на SWM.
-
Вітаємо, Anatoliy Bezotosniy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вика, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Швидше не йде по сво, ми в липні подались, ще нічого не зрушило, єдиний плюс то можна легко змінювати роботу...і не забувайте про 10тис+2, по сво
-
Дякую
-
ХЗ, взагалі мабуть, не впевнена
-
На дебетовой, кредитной карте или суммарно? Спасибо.
-
10тис СAD на основного апліканта + по 2 тис на кожного, хто у заявці. Мінімальна сума ₴₴₴ повинна бути на рахунку
22 Jan 2023, 05:40
109123/230030
2 minutes ago