Імміграція до Манітоби
-
Проте українські рахуються чи ні? Чи лише в канадському банку на дебетовому рахунку? Дякую.
-
Всім привіт. Пане Dmytro та @western9, підкажіть будь ласка, з ким звʼязатись, якщо при поверненні назад у Канаду виявилось, що віза is being revoked. Писати на ircc crisis form, чи є ще якісь варіанти?
-
В будь-якому випадку, якщо потрібно буде, то вони надішлють запит. Іноді ми думаємо забагато.
-
Всі документи "заморожуються" на момент подачі заявки. Не хвилюйтеся завчасно. Попереду ще багато кроків, побережіть нерви.
-
Тільки IRCC, може також їм зателефонуйте на гарячу лінію. Я знаю вже кілька випадків, коли люди попали на аудит, їхні CUAET аплікації ще раз перевірили і revoked visa через те, що в аплікаціях була неправда написана. Хоча перімти самі лишили, люди у Канаді. Але податися на ПР хіба зможуть через імміграційних адвокатів.
-
Ситуація просто жах. В Канаді з серпня 2022, з документами все ок. Подалась на пр та отримала аор в червні цього року. Полетіла в Домінікану, і назад не дали вилетіти. Їздила там у посольство, спілкувалась з CBSA. Ніхто не розуміє хто та чому відкликав візу. Кажуть скоріш за все те технічна помилка системи. Довелось летіти у Мадрид, тут також IRCC не розуміє в чому проблема. Я написали уже куди тільки можна, пока тиша. Не розумію, що робити далі.
-
Так, робота є, все було нормально до цієї клятої відпустки. Добре, дякую 🙏
-
Я всюди вказувала лише правду. Мені сказали, що оскільки нема коментаря чому відкликали та не написано хто це зробив, це система щось не спрацювала, але мені якось від цього не легше. Дякую, буду дзвонити
-
Так