Імміграція до Манітоби
-
Тільки IRCC, може також їм зателефонуйте на гарячу лінію. Я знаю вже кілька випадків, коли люди попали на аудит, їхні CUAET аплікації ще раз перевірили і revoked visa через те, що в аплікаціях була неправда написана. Хоча перімти самі лишили, люди у Канаді. Але податися на ПР хіба зможуть через імміграційних адвокатів.
-
Ситуація просто жах. В Канаді з серпня 2022, з документами все ок. Подалась на пр та отримала аор в червні цього року. Полетіла в Домінікану, і назад не дали вилетіти. Їздила там у посольство, спілкувалась з CBSA. Ніхто не розуміє хто та чому відкликав візу. Кажуть скоріш за все те технічна помилка системи. Довелось летіти у Мадрид, тут також IRCC не розуміє в чому проблема. Я написали уже куди тільки можна, пока тиша. Не розумію, що робити далі.
-
Так, робота є, все було нормально до цієї клятої відпустки. Добре, дякую 🙏
-
Я всюди вказувала лише правду. Мені сказали, що оскільки нема коментаря чому відкликали та не написано хто це зробив, це система щось не спрацювала, але мені якось від цього не легше. Дякую, буду дзвонити
-
Так
-
Це буде 100% вірне рішення)
-
Дуже дякую
-
Після отримання аор ви маєте залишатись на теритроії канади, вам відкликають візу бо ви набуваєте статус пр, і до закінчення цього процесу маєте залишатись в країні, це обговорювалось в чаті, що вам тепер робити хто зна, пишіть, дзвоніть в ім службу канади
-
Ні, вони просто сказали їдьте у посольство, ми вас не випустимо. А це було Різдво, тому ми 2 дні чекали поки вони відкриються
-
Я вам ще порекомендував б написати про дану ситуацію до MP, будь кого виберіть, або кільком одночасно, у темі листа напишіть: Urgent. Ukrainian needs help abroad. Поясніть ситуацію, вони також можуть швидко з IRCC зв'язатися. Ось список MP від Манітоби www.ourcommons.ca/Members/en/search?province=MB
-
Поза межі Канади, ні