Імміграція до Манітоби
-
Це буде 100% вірне рішення)
-
Дуже дякую
-
Після отримання аор ви маєте залишатись на теритроії канади, вам відкликають візу бо ви набуваєте статус пр, і до закінчення цього процесу маєте залишатись в країні, це обговорювалось в чаті, що вам тепер робити хто зна, пишіть, дзвоніть в ім службу канади
-
Ні, вони просто сказали їдьте у посольство, ми вас не випустимо. А це було Різдво, тому ми 2 дні чекали поки вони відкриються
-
Я вам ще порекомендував б написати про дану ситуацію до MP, будь кого виберіть, або кільком одночасно, у темі листа напишіть: Urgent. Ukrainian needs help abroad. Поясніть ситуацію, вони також можуть швидко з IRCC зв'язатися. Ось список MP від Манітоби www.ourcommons.ca/Members/en/search?province=MB
-
Поза межі Канади, ні
-
Ще мені сказали, що якщо віза відкликається, то людину повідомлять про причини. А не так просто випадково дізнаєшся, коли намагаєшься повернутися додому
-
Я ще нічого не набуваю. Посол перевіряв статус заявки на пр, віза та аор ніяк не повʼязані.
-
Вітаємо, Андрій Ліщук! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua