Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, після отримання AOR є дозапит на біометрію. Потрібно лише здати біометрію і вона автоматично підтягнеться до заявки? Чи потрібно ще десь реєструватися? Дякую)
-
Дуже вам співчуваю🙏 Сподіваюсь ви повернетесь до дому якомога скоріше! Так приємно читати коли новоприбулі вважають Канаду своїм домом🤗❤️
-
Дякую
-
Дякую
-
Чи це самому треба записуватися на біо?
-
Оплатив на момент подачі на aor, то треба лише здати? І чекати на подальші листи?
-
Дякую
-
Василь, скажить будь ласка, по новій програмі родичів України/ Канади: оце і всі документи що треба надати?!? www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf Шось зовсім мало там доків, а де оце все доходи, робота, навчання? Тепер я розумію коли ви казали там роботи на 2 дні😅 Просто double check хочу впевнитись чи я туди дивлюсь 👀 а то я можу не то щось загрузити 🫣 Дякую!
-
Кожного окремо, тому деколи «чекають» один одного щоб податись сімʼєю якщо в когось нестача днів;)
-
Я в штати вже 4 рази їздила за цей рік, проблем не було. Ось останній повернулася 11 грудня, в штатах була 3 тижні
-
Так ви праві, але деякі по бажанню чекають один на одного щоб разом податись та отримати разом, я це мала на увазі;) Це ж такій урочистий момент ❤️
-
Дякую! Ви ще і відео зняли, ви найкращі ❤️🤗