Імміграція до Манітоби
-
Значить Канада хоче усіх, хто не хоче служити в Україні відправити назад
-
Тому буде підкормлювати корупційну тоталітарну владу і тому призупинила постачання зброї
-
Про які льготи йдеться? Хіба такі є?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо знаєте. В дитини 11 років візітор рекорд, в школу взяли. Збиралася подавати на стаді перміт. В міграційному центрі сказали, що не потрібен йому стаді перміт для школи. ??? Але ж медичної страховки та соціальних виплат, інших допомог в такому випадку не передбачино? Чи все ж таки з візітор рекорд можемо розраховувати на всі льготи для українців? Може знаєте якісь офісійні посилання стосовно такого питання, поділіться, будьте ласкаві 🙏
-
Так. Видають тимчасове посвідчення якщо непридатний.
-
А що медикам жінкам не можна покидати Україну?
-
А як Ви із рахуєте? 1,2 ? Я часто бачу та не розумію. Є PR Confirmation portal. Це 1 чи 2 чи якій?
-
Доброго дня, не знайшла інформацію в чаті. Підкажіть будь ласка хто має досвід з такою ситуацією: Відправлено заявку на продовження візи та візітор рекордс для дитини. Візітор рекордс отримали, але інформація щодо візи була відсутня в персональному кабінеті. Я написала в кризові форму, мені відповіли що заявка відпрацьована та запит на паспорт відправлений . Але я не отримала запит на паспорт.
-
Нема ніякої фінансової допомоги. Для будь-яких учнів школ, коледжів, університетів можна оформити студентський проїзний зі знижкою — 77 доларів на місяць. Проїзний для будь-яких новоприбулих — 53 долари на місяць, діє рік, але можна продовжити; його можна оформити на 1 особу в домогосподарстві — це загальні умови, для українців виключень нема
-
Дякую. А щодо фінансової допомоги, знижок на проїздні та спортклубів? Ви через себе оформляли чи окремо на дітей.