Імміграція до Манітоби
-
Звичайно потрібно. Зв'язок із родичами додає вам бали, але всі програми направлені на економічні інтереси провінції. Ціль програми також відібрати людей, які не будуть сидіти на різних допомогах, а будуть працювати. Для SWO такою вимогою є наявність коштів на перші 6 місяців. Кошти мають бути ваші, а не позичені.
-
🤔По провінційній набагато легше. Ок, дякую.
-
Дякую
-
Letter of explanation - це індивідуальна робота, яка належить виключно конкретному апліканту. Якщо ви будете копіювати інформацію, то втратиться весь смисл того листа. Я навів виключно приклад кейсу, де людина пішла за рамки та проявила критичне мислення щодо того, щоб підтвердити роботу в Україні. !!!У той же час відхилення від вимог по документах є завжди ризиком, що офіцер відхилить вашу аплікацію. Будь ласка, мова спілкування у чаті українська та англійська.
-
Чи є у Вас лист приклад я к попросити офіцера про залік зп як фонду?
-
Це для федеральних програм. Ми тут говоримо про провінційні. На сайті програми чітко каже що і як будуть враховувати як для SWO, та і для SWM. SWM: Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily require the generally recommended C$10,000 in settlement funds. Як бачите, SWM має дещо мені вимоги по сумі для аплікантів.
-
Здравствуйте, помогите разобраться какой паспорт нужен. Внутренний украинский или загранн. Dear client, We acknowledge receipt of your photos and the copy of your passport request letter. Please send us your valid Ukrainian passport, as per the instructions indicated on your passport request letter, so that we may issue your counterfoil under the Canada Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) program. If you do not have a valid Ukrainian passport, please visit the nearest Ukrainian Embassy or passport office in order to apply for a Ukrainian passport. We will keep your application open for an additional 60 days from the date of this e-mail to give you time to provide your passport or obtain a new one. If you are unable to meet this deadline, please provide us with the date on which you applied for a passport, and the estimated delivery date of the passport.