Імміграція до Манітоби
-
Дяк
-
Тоді і відповідь… Він має право навіть заперечити перебування дитини за кордоном…просто до слова
-
А батько позбавлений батьківських прав?
-
Доброго дня. Допоможiть будь ласка в такому питаннi,дитинi 16 рокiв, дозвiл на емiграцiю батько не може дати, не хоче! В мене купа довiдок за минулi роки з виконавчоï служби о заборгованостi по алiментам. На Даний час заборгованiсть 150000 грн. Чи можна без дозволу батька, а лише маючи цi довiдки внести в опцiю про дозвiл i мотивуючий лист , шо я сама виховую доньку? Чи може хтось зна якi документи треба пiдкласти, щоб було ок? Спасибi.
-
Дай Боже.
-
Випустять. В нас була згода. Але ніхто її навіть не питає на кордоні під час війни, оскільки діти з одним з батьків їдуть
-
Батько надавав дозвіл для подорожі до Канади? Цей же документ повинен бути… Якщо ні - то це іще одне в його користь небажання…
-
Звернення до прикордонної служби…потім до суду. Вже були прецеденти, коли повертали дітей. Одну історію навіть тут із новин постили…про дівчинку, яку повернули із Ірландії до України до батька. Але там по правді ще і дитина хотіла бути із батьком
-
Без його погодження просто не випустять. На кордоні.
-
Літати та процес імміграції - це зовсім інші речі 🙄
-
Підкажіть, будь ласка, як діяти в такій ситуації: у трекері заявки помітила, що в мене і сина не повністю вказана нова канадійська адреса (не вистачає номера квартири), а в чоловіка взагалі поміняли з якогось лиха українську адресу на польську, де він був аж сім (!) років тому. Чи можна виправити ці помилки по телефону? Чи писати через кризову форму? Чи взагалі не зважати поки на це і не перейматися?