Імміграція до Манітоби
-
Я зрозуміла так, як мені пояснили, в мене з англійською все добре. Але дякую, що поділилися корисною інформацією і власним досвідом!
-
Це ви правильно назвали його слова 😅
-
З цим не жартуйте. Бо меня надали 30 днів, щоб той дозвіл додати до справи.
-
Все одно піде, або застрягне там, де немає майбутнього.
-
Мені здається, таке краще питати напряму у офіцерів. Чи є інші варіанти Але знайдіть гарного адвоката в Україні, який спеціалізується на таких справах. Вирішити в Україні легше, ніж тут доводити їм, чому ви маєте право порушити правила, які всі виконують
-
Ні, він залишається батьком і має право брати участь. Сорі, але ваш іміграційний консультант ....
-
Підкажіть,будь ласка.Якщо є ціль податися по SWO,тоді треба роботу фултайм не менше 35 годин в тиждень з контрактом на 6 місяців.після того подаватися на SWO,звільнитися і можна почати шукати іншу роботу?
-
Взагалі дитина має право подорожувати й сама з 16 років, тож про повернення я, якщо чесно, сумніваюсь Але дозвіл на еміграцію все ж потрібен, або чекати 2 роки :(
-
А. Зрозуміло. В мене просто з першого числа компанія переходить під керівництво корпорації. По факту, крім назви платника зарплати нічого не змінюється, але маю на руках новий офер… і коли дзвонила на гарячу лінію IRCC , сказали надати новий офер все одно
-
Думаю, так cамо повинно бути. Не забувайте тулити кругом Ukraine 2022
-
Дякую за вашу відповідь. І необхідно щоб роботодавець надав мені договорів де вказано термін на 6 місяців?