Імміграція до Манітоби
-
А. Зрозуміло. В мене просто з першого числа компанія переходить під керівництво корпорації. По факту, крім назви платника зарплати нічого не змінюється, але маю на руках новий офер… і коли дзвонила на гарячу лінію IRCC , сказали надати новий офер все одно
-
Думаю, так cамо повинно бути. Не забувайте тулити кругом Ukraine 2022
-
Дякую за вашу відповідь. І необхідно щоб роботодавець надав мені договорів де вказано термін на 6 місяців?
-
Ні, в тому і справа, що нотаріус в Україні не підписує, тому що фраза, яка там є суперечить закону України. Вони нічого не знають, але язиками ляпають. Вибачте, наболіло. Форма 5604
-
мінімум, так
-
На CLB 4
-
так, але ще треба обовʼязково здати мову та 12 тис долл на рахунку
-
Дали 30 днів
-
Я мала проблеми з твєю формою, бо ніхто з укр нотаріусів не погоджувався її завіряти. Тож ми подали іншого зрпщка дозвіл. Його не зарахували на федеральному етапі, і разом з OAR надіслали запит на форму
-
Ви раніше радили онлайн адвоката з Канади. Його довіреність прийняли? Бо ми в них же робили, але ще не подавались
-
справку з місця роботи де вказано що у ви відпрацювали 6 місяців
-
Тут або йти через імміграційного адвоката (не консультанта!), там ціна буде від $$$$. Або домовитися із батьком дитини. Знайома заплатила $2К, тільки щоб батько дав дозвіл. Також були заборгованості по аліментах,ьтам фактично він шатнтажував її. Але вона вирішила, що дешевше і швидше буде просто кинути кілька тисяч тому випадку, ніж судитися