Імміграція до Манітоби
-
Є проблема оформити зараз новий паспорт та не мати навіть гіпотетичних можливих проблем та головної болі?
-
Будемо діяти по обставинам, так Я не бачу поки сенсу спішити робити новий паспорт Деякі роблять, бо можна мати 2 закордонних
-
Colour photocopy of all pages (valid or expired) of your passport(s) or travel document(s) during your (5) year eligibility period, including the biographical page which includes: name, photo, date and place of birth, passport/travel document number, issue date and expiration date. ◦ If you do not have these documents or there is missing time between the validity dates of the travel documents, provide an explanation in question 14 on the application form. Expired теж підходе;)
-
Я зараз заповнюю провінційний етап там зразу запитує custody documents. Тобто і на провінційному етапі теж потрібно. Не ту форму що на федеральному етапів. Але стандартну нотаріальну перекладену прийдеться всерівно прикріпити
-
Та якби його так просто було оформити;) люди то в Торонто літають то їдуть в другі провінції, є вириголність що він по дорозі загубиться або знов таки їхати його забирати… Та і не потрібен дійсний укр.загран паспорт на громадянство Канади 🤷🏻♀️ Це якщо в випадку коли він потрібен кров із носу на ПР, тоді no choice, а так…
-
Паспорт потрібен, але не обов'язково дійсний Colour photocopy of all pages (valid or expired) of your passport(s) or travel document(s) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0002-application-canadian-citizenship-under-subsection-5-1-adults-18-years-older.html#Step3
-
Доброго дня! Отримала номінацію, але коли перехожу за посиланням, яке було в e-mail, щоб побачити список документів на федеральний етап та всі форми, сторінка не відкривається. Хтось стикався з такою проблемою?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо диплом на укр та англ мові, то можна просто прикріпити його, чи потрібно завірити його копії в імігрант центрі?
-
Є також вірогідність просто загубити паспорт також… Це більше про «постелити соломку», я розумію, що не прям для подачі… Просто це ще і зручно, коли паспорт десь у якомусь Консульстві на вклейку візи відправився, а в тебе є ще один, до прикладу))
-
Просто…якщо вже йти лише по тому проекту… То можливо навіть буде таке, що паспорти можуть просто анулювати… Ото і буде вся історія… Але дочекаємося вже того обговорення. Бо наразі те, що написали у тому проекті військові - то там дуже багато колізій, які треба виправляти, аби вони відповідали вже прийнятим нормативним документам
-
привіт) підскажіть будь ласка, хто вже заповнював форму на довідку про несудимість з Польщі . чи потрібно вгорі ставити дату і якусь інформацію про оплату в тих квадратиках? у 8 запитанні Miejsce urodzenia потрібно вказати країну чи саме місто в якому народився? і в 10 Miejsce zamieszkania вказувати повну канадську адресу? 11 і 13 я так розумію просто пропустити ? буду дуже вдячна!
-
Доброго дня 😉 В мене новий паспорт, але старий продовжений був до 26 року і ВП і віза теж на старому паспорті, я поки чекаю на добвану номінацію, але на фед етапі показати обидва паспорти? Чи в новий вклеїти візу нову і отримати новий ВП? Дякуб наперед за відповідь на таке заплутане запитання 😂🫶🏻
-
Так. Було так само. В прикріплених повідомленнях є відео як подаватись на федеральний етап. Там інший сайт
-
Я подала заявку 30 серпня
-
У мене в заявці дитина та чоловік. Але чоловік в Україні
-
Чекайте 48 годин. І вітаю! ❤️